Organiseer een sponsorloop, kerstmarkt of heitje voor karwijtje op jouw school! Lukt het jullie om 1001 euro op te halen?

De ouders van de Kattaikkuttu Kids zijn erg arm. Sommigen hebben speciale problemen door ziektes of handicaps. De ouders kunnen de school en het eten van de kinderen echt niet betalen. En het runnen van een school kost veel geld.

De leerkrachten moeten betaald worden en natuurlijk moeten de kinderen eten. Ook de schoolboeken, schooluniformen, de dokter, slaapmatjes en lakens, zeep, tandenborstels kosten geld. Ga maar eens één dagje bekijken wat je allemaal nodig hebt om gezond te leven. Daarnaast moet er geld zijn voor het maken van nieuwe stukken (inclusief kostuums en andere benodigdheden) en de kosten van workshops. Waar komt dan het geld vandaan?

Directeur Hanne de Bruin probeert geld binnen te brengen voor de school in India en daarbuiten. Hanne komt uit Nederland. De Nederlandse stichting Kalai Manram helpt Hanne daarbij en zoekt donateurs en sponsoren voor de Kattaikkuttu School. Stichting Kalai Manram vraagt alle scholen in Nederland een evenement voor dit goede doel te organiseren. Dan kunnen deze kinderen aan de andere kant van de wereld naar deze bijzondere theaterschool.

Wil je doneren? NL68 TRIO 0786 7747 38, Stichting Kalai Manram, Amsterdam of NL16 INGB 0000 6355 67, Stichting Kalai Manram, Amsterdam.

 Hulp of informatie bij kalaimanram@hotmail.com

Vrijwilligers
De school kan onderdak bieden aan gemotiveerde (buitenlandse) vrijwilligers. Zij kunnen hun artistieke kunde of vaardigheden op het gebied van onderwijs aanbieden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld voor een periode van 4 tot 6 maanden les geven of na schooltijd de kinderen opvangen. De school biedt onderdak en eten aan. Het is een waardevolle ervaring om te werken op zo'n bijzondere plek. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Hanne de Bruin via kattaiku@gmail.com. We kunnen je ook in contact brengen met Bregje, Vera, Esmee, Marja, Evelien, Julia en Maitri, mensen die vrijwilligerswerk op de school hebben gedaan, zodat je hun persoonlijke ervaringen kunt horen.